Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

JUT IDŐ AZ ISMERKEDÉSRE IS

Csupán holnap kezdi a versenyzést Drahota-Szabó Dorka, a fiatal teniszező mégis ott volt a reggel kilenckor kezdődött mérkőzéseken.

Igaz csak a lelátón, hiszen a helyszínen szurkolt magyar társaiért. „Ötödik kiemelt vagyok a lány teniszezők között, de már a papírforma is nagy eredmény lenne számomra, ennek ellenére azt a célt tűztem ki magam elé, hogy érmes helyen végezzek” –mondta a Győri Atlétikai Club versenyzője. Jó is, hogy csak kedden kezdek teniszezni, mert akkora élmény volt a megnyitó, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Az összes produkció, az egész magyar csapat és az a rengeteg néző mind-mind fantasztikus volt!” A teniszező elmondta jól telnek a napok az olimpiai faluban, sokat beszélgetnek, ismerkednek, igyekeznek felfedezni a létesítményeket, mindenki nagyon kedves és figyelmes. „Óriási megtiszteltetés, hogy itt játszhatok és a hazámat, valamint Győrt képviselhetem!”

 

F. D.

Fotó: Lakatos Krisztián

Tenisz PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!