Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Brit boldogság az EYOF-on

Nagy-Britannia magyarországi nagykövete, Iain Lindsay-vel még a csütörtöki torna döntő előtt találkoztunk az Olimpiai Sportpark bejáratánál.

Már eddig is lenyűgözte az internet felhasználóit magyar nyelvtudásával, most is hasonlóképpen üdvözölte a hazai újságírókat a nagykövet. Kiderült, idén tavasszal már járt Győrben. Most azért tért vissza, mert Magyarország első olimpiai eseményén mindenképpen részt kívánt venni, testközelből szeretne szurkolni hazája versenyzőinek. 
Kérdésünkre elmondta, az EYOF, mint multikulturális sportesemény, nemcsak az európai megmérettetésről szól, hanem egymás kultúrájának megismeréséről. A különböző sportágak versenyzőinek ez most kiváló alkalom arra, hogy megismerjék egymást. Iain Lindsay – mint igazi hazai szurkoló – bízik a brit versenyzők felkészültségében. Biztos abban, hogy mindent megtesznek, hogy az éremtáblán kitűnő helyen végezzenek.

Elmondta, vasárnap a budapesti nagykövetségen vendégül látja a brit versenyzőket, és ott beszélik majd át a győri EYOF életre szóló élményeit. Végül rohant is tovább az tornászok versenyére, ahol az angol Jamie Lewis nyerte a fiú tornászok egyéni összetett versenyét.

F. M.
Fotó: EYOF Győr 2017 – Mekli Zoltán

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!