Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Figyelünk és tanulunk is

Egykori kiváló tornászunk, a ma már Amerikában, edzőként dolgozó Supola Zoltán is kilátogatott a győri EYOF versenyeire csütörtökön. Az olimpikon, Európa-bajnok sportoló Tatán edzőtáborozik tanítványaival ezekben a napokban, és ha már ennyire közel vannak ellátogattak a rendezvényre.

„Egy 33 fős delegációval vagyunk itt Magyarországon. Amerika négy nagy államának legjobb ifjúsági tornászai edzőtáboroznak Tatán. Úgy látom mindenkin, örülnek, hogy ide hoztuk őket, minden jól alakul. Úgy gondoltuk, ha már itt vagyunk, pont az EYOF idején, nézzük is meg a rendezvényt. Sőt szakmai szemmel is figyelem a versenyt, hiszen mindenhol lehet tanulni, új módszereket, technikákat. Érdekes tapasztalat lesz ez mindenkinek."

Supola Zoltánt megérkezése után sokan üdvözölték, hiszen ahogy fogalmazott folyamatosan ismerősbe botlott a tornacsarnokban.

„ Jó érzés, hogy bár Amerikába sodort az élet nem felejtettek el. Három nagyon fontos történése van az én pályafutásomnak. 25 évet eltöltöttem versenyzőként, rengeteg élménnyel. Ezt követte nyolc év a Cirque du Soleil artistájaként, ami már egy teljesen más történet, de nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ez megadatott. Aztán persze eljött az a pillanat is, amikor abba kellett hagynom az ennyire aktív mozgást és edzőnek álltam. Most megpróbálom átadni mindazt, amit tudok és tapasztaltam. Az első benyomásom erről a szakmáról az volt, hogy milyen nehéz lehetett az én edzőimnek. Most értettem meg őket, mi, miért volt. Teljesen más látószögbe kerültek a dolgok. A feladatom pedig az, hogy megtanítsam a tornászaimnak mindezt."

Cs. D.
Fotó: EYOF Győr Fotó - Káldy Ákos

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!