Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Keddtől élesben megy minden

35 ország tornásza küzd majd az EYOF alatt a bajnoki címekért. A pódiumedzések már zajlanak, tesztelik az új, egyelőre még ismeretlen helyszínt. A rajt előtt nem sokkal úgy tűnik minden összeállt, a versenyigazgató legalábbis elégedett a helyzettel.

„88 lány és 84 fiú résztvevővel fog zajlani a verseny, ezt nem kis feladat koordinálni. A velük érkező edzőkről, csapattagokról nem is beszélve. Rengeteg ember lesz itt egy hét alatt. Igyekeztünk minél korábban elkezdeni a szervezést. A sorsolás például már áprilisban megtörtént egy győri szeminárium alatt, így azt papíron mindenki tudja, hogy az első napokban ki, mikor, hol mit csinál. Persze nagyon sokan segítenek a helyszínen is. Itt vannak a Nemzetközi Torna Szövetség technikai delegáltjai, a hazai szövetség és a helyi klub emberei, mindenki azért dolgozik, hogy minden a helyére kerüljön a rajtra. Én úgy látom, hogy készen állunk. A fiúk már tesztelik a versenyhelyszínt, a lányok pódiumedzése pedig hétfőn lesz. Keddtől aztán minden élesben megy nekünk és a tornászoknak is. Nő a drukk mindenkiben, én az első versenynapon veszek majd egy nagy levegőt, amit a záróceremónia alatt engedek csak ki – mondta el Rácz Attila a versenyigazgató."

 

Cs. D.
Fotó: Mészáros Mátyás 

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!