Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Közeledünk a világ élvonalához

Közel a 80-hoz, természetesen korát meghazudtolva, száguldva közlekedik az EYOF versenyhelyszínei között Röck Samu mesteredző, akinek munkássága és a magyar tornasportért tett érdemei megkérdőjelezhetetlenek. A győri torna atyja már a pódiumedzésről sem hiányozhatott.

„Persze, hogy itt vagyok! Alapvetően minden sportág érdekel, hiszen tornatanár is vagyok, de nem hiszem, hogy sokan meglepődnek, ha azt mondom, a torna a szívem csücske. Aki viszont ismer, az tudja, hogy mindenhol igyekszem ott lenni, nem nagyon hiányzom egy győri sporteseményről sem. Ez az EYOF alatt sem lesz másként, jövök, megyek, nézek, figyelek, csak ahogy szoktam. Nem tudnak megállítani!"

A mesteredző elmondta nagyon nehéz lesz a hazai sportolók dolga, sok jó tornász van a mezőnyben. Persze nagyon bizakodik a sikerben, főleg az igazi magyar szeren, a lovon.

„Felgyorsult a világ. Az én tanítványaimnak anno nem volt más, csak a felnőtt olimpia. Most már ez nem így van, itt az EYOF, az ifjúsági olimpia is. Ugyanakkor ez felelősség is az edzőiknek, hiszen meg kell tanítani a fiataloknak, helyén kezelni a dolgokat. Nagy a felhajtás körülöttük. Persze ez egy lehetőség is, hiszen korábban megismerheti őket a világ, ugyanakkor egy folyamatos tükör is előttük, hogy hol tartanak másokhoz képest. Én lennék az egyik legboldogabb ember, ha egyre több hazai és persze győri tornász mutatná meg a világnak, hogy milyen a magyar virtus. Úgy látom egyébként, hogy ez a korosztály már most meghatározó a tornában. Edzőként tudom, hogy minél előbb kezdi el valaki ezt a sportot, minél jobb körülmények között annál sikeresebb lehet. Az edzők is egyre képzettebbek és tudják, hogyan lehet feljutni a csúcsra. Bízom ezekben a fiatalokban, nagyon szurkolok nekik."

Cs. D.

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!