Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Örök élmény marad a megnyitó ünnepség

Jól sikerült a pódiumedzés a lány tornászoknak, akik hétfőn már a versenyhelyszínen gyakoroltak. Számukra a viadal szerdán kezdődik. Fehér Nóra büszke, hogy ilyen impozáns környezetben léphet a hazai közönség elé.

„Már a megnyitó alatt elkezdődött nálam a versenydrukk, de ez ilyenkor természetes. Itthon vagyunk, felpörget ez a környezet. Az ünnepség fantasztikus volt, ráadásul én mondhattam az esküt. Örök élmény marad számomra. Nagyon izgultam őszinte leszek, ilyen sok ember elé még nem álltam ki soha, ráadásul angolul kellett beszélnem. Az biztos, hogy sohasem felejtem el. Ilyenkor kimondottan jó magyarnak és győrinek lenni, látszik, az EYOF összehozza az embereket, a városlakókat. Nagy a nyüzsgés mindenhol, mindenki összetart, mi magyarok is a delegáció összes tagjával, ismerkedünk egymással, barátkozunk, hiszen csak a sportágunk más, de ugyanazt éljük át."

Nóri az pódiumedzés után úgy érzi minden a helyére került, jó benyomást tettek a bírókra és minden rendben lesz a szerdai versenyen.

„Nagyon jó környezetben és körülmények között edzhetünk és versenyezhetünk, engem ez még jobban inspirál. Az edzéseken kicsit meglessük az ellenfeleket is, persze nem a gyakorlat közben, akkor csak magunkra figyelünk, de úgy tűnik hasonló a mezőny, nem lógunk ki semelyik irányba a többi csapathoz képest, úgyhogy bizakodom. Egy összetett fináléval már elégedett lennék a végén, de titkon abban is reménykedem, hogy korláton és gerendán is sikerül a döntő."

Cs. D.
Fotó: EYOF Győr 2017 - Kun Zoltán

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!