Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Újabb orosz siker

Kseniia Klimenko győzelmével ért véget a lány tornászok egyéni összetett versenye. Ezzel Oroszország a csapatversenyek után újabb aranyéremmel gazdagodott. A második helyen az olasz Asia D'Amato a harmadikon a szintén orosz Varvara Zubova végzett.

„Nagyon boldog vagyok, hiszen sikerült az egyik orosz lányt legyőznöm – mesélte Asia. Tudni kell azért, hogy az orosz tornasport előrébb jár még, mint az olasz, így még különlegesebb az ezüstérmem. Nagyon fontos pillant ez az életemben, mindig emlékezni fogok erre a sikerre."

Az egyéni összetett versenyben két magyarnak is szoríthattunk, akik szépen teljesítettek. Fehér Nóra nyolcadik, Schermann Bianka pedig kilencedik lett.

„Elégedett vagyok, de azért kicsit csalódott is, mert ennél egy ponttal tudnák jobbat és nem sikerült ma – mondta el Fehér Nóra. Viszont a csapatversenyhez képest jobban teljesítettem, így az egyik szemem sír a másik nevet."

„Csatlakozom Nórihoz, én sem vagyok teljesen elégedett – tette hozzá Bianka. "Papíron tudnék többet, de ez sajnos nem mindig jön ki. Mindig van hova fejlődni és ezekből is tanul az ember."

Cs.D.

TORNA PDF

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!