Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Hugoo a tiszavasvári olimpiai vándorgyűlésre is ellátogatottTiszavasváriban a Magyar Olimpiai Akadémia, a vendéglátó város önkormányzata és a Tiszavasvári Olimpiai Baráti Kör Egyesület közösen rendezte a 68. Olimpiai Vándorgyűlést, melyen a győri, XIV. Nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is napirendre került. A júliusi multisport-eseményt a szervező bizottság részéről a MOB korábbi vezető munkatársa, Pignitzky Dorottya mutatta be a közel 150 fős hallgatóságnak. A fesztivál kabalája, Hugoo egy újabb településre látogatott el.

Előadásában Pignitzky Dorottya ismertette az EYOF-ok történetét, az ötkarikás vonatkozásokat, tájékoztatást adott a győri előkészületekről, infrastrukturális fejlesztésekről, helyszínekről. Bemutatta a programba kerülő sportágakat, beszélt a magyar ifjúsági csapatról.

„A vándorgyűléseinken napirendre tűzünk olyan témákat is, melyek az adott esztendő, időszak olimpiai eseményéhez kötődnek, ilyen volt például tavaly ősszel a riói, vagy korábban a nanjingi ifjúsági olimpiai beszámoló. Örömömre szolgál, hogy ezúttal Magyarország első ötkarikás rendezvénye kerülhetett a publikum elé. A nézők között az olimpiai mozgalom tisztelői, köztük sportvezetők, korábbi élsportolók, olimpikonok, továbbá olimpiai körök tagjai is helyet foglaltak, akik örömmel vették az ifjúsági korosztály európai eseményét bemutató előadást. Az is büszkeséggel tölt el, hogy vándorgyűlésünkkel a győri EYOF hírét egy újabb városba, Tiszavasváriba is elvihettük, még a rajt előtt, alig kilencven nappal” - foglalta össze Lehmann László, a Magyar olimpiai Akadémia főtitkára.

(fotó: Róth Tamás)

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!