Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Ilyen lesz a Radnóti úti sporttelep

Radnóti úti sporttelep

A héten elkezdődött az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál központi helyszínének kivitelezése. Bemutatjuk a látványterveket, amelyeken már látható, milyen is lesz az új városi sportkomplexum...

Az előkészületek után a tényleges munka is elkezdődött a napokban, elsőként az alapozási munkálatokkal. – válaszolt a Győrplusz kérdésére Simon Csaba az építtető Győr Projekt Kft. ügyvezetője. Hozzátette, több mint kétszáz cölöp leverése zajlik majd, ez a szakasz április hónapban fejeződhet be. Az építkezés zajjal, kellemetlenséggel is jár, amiért a környéken lakók megértését, türelmét kérik. A beruházás egy látványos része már hamarosan el is készül, hiszen a gyakorlópálya megkapja a rekortán burkolatot. „Az időjárástól is függ, de várhatóan március végéig befejeződik a futópálya „felöltöztetése", így utána már tudják használni az atléták. – emelte ki az ügyvezető.

Radnóti úti sporttelep

Ahogy arról a Győrplusz itt részletesen is beszámolt, a közbeszerzési eljárás sikeres lezárása után az A-K Építőipari Kft. kezdheti meg a létesítmény-együttes kivitelezését, a 6,66 milliárd forint értékű beruházás befejezési határideje 2017. május 31.
A fejlesztés során az egykori Dózsa pálya területén, az új uszoda déli szomszédságában jön létre a komplexum, amely magában foglal egy atlétika centrumot - 8 sávos versenypályával és futófolyosóval -, teniszcentrumot 9 pályával, melyből négyet lefednek, egy tornacsarnokot, egy csarnokot a küzdősportok számára, illetve egy multifunkcionális sportcsarnokot 8 hektáros ingatlanon, 24 ezer beépített négyzetméteren. A látványképeken jól látható, hogy miként is kapcsolódnak egybe a létesítményrészek, amelyek a város sportéletének további fejlődéséhez járulnak hozzá.

Radnóti úti sporttelep


Időközben elkészült az uszodához tartozó 33 méteres kültéri medence is, amelynek a tesztüzeme zajlik jelenleg. A létesítmény nem csak az ötven méteres medencében zajló versenyek idején szolgál bemelegítő helyszínként, de megnyitása után a győriek szabadidős úszáslehetőségeit is bővíti majd.

/A terveket készítette: Kádár Mihály (TSPC Kft.) és Dombi Miklós (Dpi Design Kft.)/

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!