Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Informatív, fiatalos, hasznos: használd az EYOF applikációt!


Napjainkban nem lehet valamirevaló eseményt rendezni mobiltelefonos applikáció nélkül, kétségtelen! A győri EYOF sem kivétel ez alól! Ráadásul a szakemberek egy nagyon hasznos és vagány appot készítettek. Imádni fogjátok!

Naná, hogy Hugoo köszönt mindenkit ha rákerestek az alkalmazásra! :) Ha megvan, már csak letölteni kell, s máris indulhat az ismerkedés!

– Az EYOF-applikáció azért született meg, hogy minden információt egy helyen lehessen megtekinteni, lehetőleg minél gyorsabban és egyszerűbben – mondta el Takács János a fejlesztés vezetője. – Ez annyit jelent, hogy ha valaki letölti, akkor egy felületen találja az eredményeket, a helyszíneket, a sportolókat, az eseményeket, a sportágakat és az éremtáblázatot is. Az applikáció két nyelvű, a telefon nyelvi beállításától függ, hogy melyiket tölti be a rendszer. Androidon már működik, hamarosan IOS operációs rendszeren is elérhető lesz az áruházakban, természetesen ingyenes letöltési lehetőséggel. Reméljük mindenki imádni fogja és örömmel használja majd! - zárta a szakember.

A tesztelés során az egyik kedvencünk az volt, hogy a helyszínekhez térképet is rendeltek, így rögtön látható, merre is induljunk el. Ráadásul egy amolyan „mini" GPS segítségével még eligazodni is segít az útvonalak között, sőt az is kiderül, a tartózkodási helyüktől mennyi időt vesz igénybe eljutni mondjuk a Judo Csarnokba. Fontos, hiszen rengeteg sportolót, kísérőt és vendéget vártunk, akiknek segíteni fog ez a funkció! Keressétek a nyilacskát! :)

A következő kedvencünk a Sportolók gomb, ahol név szerint rákereshetünk az összes sportolóra, vagy éppen ABC-s sorrendben böngészhetjük őket. A nevük melletti kis zászló segítségével kiderül melyik ország delegáltja, majd egy fotó és jellemző adatok alapján közelebbről is megismerkedhetünk a jelen tehetségével, s reméljük a jövő példaképével is. A legmenőbb, hogy a kedvenceinket meg is csillagozhatjuk, így könnyebben követhetjük. Igazi rajongói, családi, baráti funkció, ne hagyjátok ki!

Az Események és a Sportágak menüben megtaláljátok a teljes programot leválogatva, érdemes böngészni, felkészülni előre, vagy aznapra, mert itt tényleg minden megvan, ráadásul csak a zsebetekbe kell benyúlnotok érte a telefonért! Böngészhetitek a hivatalos honlap híreit is, sőt, ha egy kicsit elszakadnátok az EYOF sportos részétől, akkor Győr látványosságait is megtaláljátok, fotóval, rövid leírással. Városnézéshez elengedhetetlen funkció, ráadásul a fejlesztők ehhez is rendeltek útvonal segítőt, megint csak a nyilat kell keresnetek!

Mi semmi perc alatt megszerettük az EYOF applikációt, amely küllemben és tartalomban is illeszkedik az esemény hangulatához, üzenetéhez, fiatalos lendületéhez. Divatos, vagány és roppant hasznos. Mindenkinek ajánljuk aki részt vesz az EYOF-on, vagy követni szeretné az rendezvényt.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy továbbra is elérhető egy önkénteseknek szóló applikáció, amely direkt a segítőknek készült!  A hivatalos EYOF 2017 applikációi itt érhető el, egyelőre csak androidos rendszerhez, de hamarosan elkészül IOS-ra is!  

HAK

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!