Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Jó úton az utánpótlás

110 méteres gátfutásban a holland Sven Jansons diadalmaskodott. Az éremátadó ünnepségen Baji Balázs akasztotta az érmet a nyakába.

A magyar atlétika meghatározó alakja, a 110 méteres gátfutás 2016-os Európa bajnoki ezüstérmese örömmel vállalta a felkérést. „Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy éremátadóként részt vehetek az EYOF-on, számomra is fontos ez, hiszen örülök, hogy ennyi tehetséges fiatal atléta versenyez itt Győrben. Az egész fesztivál egyébként olyan, mint egy olimpia, nagyon komoly az atlétikai komplexum is és rengeteg ismerős arcot látok itt a pálya környékén." Sok fiatal kért autogramot Balázstól, ami nem csoda, hiszen az utóbbi hét évben mindig megnyerte az országos bajnokságot 110 gáton és külföldön is jól cseng a neve. „Örülök, ha egy-egy atléta példaképként tekint rám, hiszen számomra is egyfajta küldetés, hogy számtalan új generációt neveljünk ki sportágunknak. Nem mellesleg engem is motivál, ha valaki miattam kezd el atletizálni, vagy keményen edzeni. Az lenne azonban igazán nagy siker, ha az EYOF-on elért sikereket, felnőtt korig sikerülne menedzselniük az edzőknek és érett versenyzőként is mindenki ugyanezeket az eredményeket tudná kihozni magából." A gátfutó búcsúzóul azt kívánta az EYOF indulóinak, hogy alázattal, egészségben és boldogságban versenyezzenek a későbbiekben is.

Ficsor Dávid
Fotó: EYOF Győr 2017 - Rózsa Tamás

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!