Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Judo: érmeket vár a magyar válogatott edzője

Az Olimpiai Sportparkban minden versenyhelyszínen nagy a készülődés, a judo-csarnokokban is a versenyek előtti utolsó simításokat végzik. Bejczi Zsuzsanna egykori kiváló cselgáncsozó, a nemzeti csapat egyik edzője éppen molinókat cipel, közben telefonál, ügyeket intéz. Megáll pár percre, és amikor kérdezzük a csapat felkészülésérők is beszél.

– Az utolsó hetet az edzőtábor után már mindenki a saját klubjánál töltötte, ott edzettek a válogatott tagjai. Ezeken a napokon már a fogyasztáson, súlybeállításon van a fő hangsúly. A csapat tagjai szombaton Budapestre utaznak az ünnepélyes fogadalomtételre, s közösen utazik a csapat Győrbe és foglalja el a szállását.

A sportágat nagy megtiszteltetés érte azzal, hogy az egyik aranyéremre is esélyes cselgáncsozó, Sipőcz Richárd viheti a magyar zászlót a megnyitó ünnepség vasárnap. Az EYOF első hivatalos versenynapja hétfőn lesz, de a judósok csak kedden lépnek majd tatamira.

– Hétfőn a résztvevő válogatottaknak még vár egy sorsolás, aznap este következik a mérlegelés, kedden pedig kezdődik a verseny a legkisebb súlycsoportok küzdelmeivel. A verseny termet még nem próbáltuk ki, de pontosan ugyanilyen a bemelegítő csarnok, ott többször edzettünk. Gyönyörű, és különleges hangulata van, a fiatalok alig várják, hogy kivonulhassanak a nézők elé". Mondta Bejczi Zsuzsanna, majd azzal folytatta, hogy mit remél a csapattól.

– Nagyon jó szereplést várok a válogatottól. Hat fiú és hat lány indul. Az Európa-kupák, és az Európa-bajnokság eredményei alapján a legjobbak. Úgy gondolom, hogy a lányokban maradt még tartalék az Eb-n, maradt még a teljesítményükben érem, ezeket most lehet pótolni.

Magyarországot nemenként hat-hat cselgáncsozó képviseli az EYOF-on. A lányok között Faragó Petra, Gergácz Enikő, Kardos Tímea, Maróti Alexandra, Özbas Szofi és Varga Brigitta, a fiúknál Sipőcz Richárd, Vida András, Feczkó Csanád, Nerpel Gergely, Szeredás Botond és Tóth Benedek tagja a válogatottnak.

Nagy Roland
Fotó: Raczenböck Alíz

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!