Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Leo Kranz: ilyen színvonalas eseményt még nem láttam

Az Aqua Sportcentrumban pénteken rendezik az úszóversenyek utolsó döntőit. Ez a legsűrűbb nap, hiszen összesen tíz számban hirdetnek győztest. Az már most is látszik, hogy a rendezés remekül sikerült, a versenyigazgató rengeteg pozitív visszajelzést kap. Az Európai Olimpiai Bizottság EYOF bizottságának tagja, a lichtenstein-i Leo Kranz is a legnagyobb elismeréssel beszélt az úszóversenyekről.

"2001 óta vagyok jelen az EYOF mozgalomban, de ilyen színvonalon lebonyolított eseményt még nem tapasztaltam. Mind a helyi szervezők, versenybírók, mind a LEN technikai delegáltjai fantasztikus versenyt hoztak tető alá. A gyönyörű olimpiai falvakban a vendég csapatoktól csak jó véleményt hallok. A legfontosabb, hogy akikről az EYOF szól, azaz a sportolók elégedetten térjenek haza, olyan élménnyel amit örökre megőriz majd a szívében. Ezzel az EYOF és az Európai Olimpiai Bizottság eléri célját, az olimpiai mozgalom, a fair play és a sport népszerűsítését" - mondta a sportdiplomata.

Petrov Iván, az úszás versenyigazgatója azt mondta Győr megmutatta Magyarország sportkultúrájának erejét, hiszen a FINA Világbajnoksággal egy időben tud megrendezni egy multi sport eseményt, ahol nemcsak tíz külön Európa-bajnokságot kell lebonyolítani, de mindemellett több ezer ember étkeztetése, utaztatása és szállásoltatása is meg kell oldani. „Szeretnék köszönetet mondani az Aqua Sportközpont létesítmény dolgozóinak, a hazai versenybíróknak, fantasztikus önkénteseinknek és persze a biztonsági személyzetnek, rendőröknek, mentőknek, orvosoknak, egyszóval mindenkinek akik itt voltak, és akik összefogása, megoldásokra törekvő hozzáállása tette ezt az eseményt naggyá" - mondta Petrov Iván.

EYOF Győr 2017 - Csicsics Richárd

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!