Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Megszületett Hugoo, a győri EYOF-kakas

Jakabos Zsuzsanna, EYOF 2017

A fővárosi utazás kiállításon bújt ki a tojásból a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál kabalaállata, aki rögtön nevet is kapott...

Hugoo, EYOF 2017

Az év legnagyobb hazai idegenforgalmi seregszemléjén városunk önálló, hatvan négyzetméteres standon mutatkozott be. Az eseményen Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke kifejtette, Győrben a turizmus és a sport összeforr egymással, ami nem véletlen, hiszen városunk rendezi hazánk első olimpiai eseményét, a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. Hozzátette, a kormány támogatása révén olyan fejlesztések történnek Győrben, amelyek alkalmassá teszik városunkat szinte bármilyen világesemény megrendezésére, és városunk fontos edzőtáborozási helyszín is lehet a jövőben. A legtöbbet persze a győriek profitálnak, hiszen a létesítmények, mint például az idén elkészülő ötven méteres uszoda, vagy a multifunkcionális csarnok itt maradnak, és a város sportéletét gazdagítják. Borkai Zsolt azt is elmondta, nem véletlenül szeretnék, hogy minél több emberhez eljuthasson a rendezés örömhíre, hiszen óriási esemény, hogy 2017-ben Magyarországon lobban majd fel az olimpiai láng, láthatjuk az ötkarikát, és mindent, ami egy olimpiai eseményhez dukál.

Borkai Zsolt és Jakabos Zsuzsanna EYOF 2017

A Győr standot megtekintette Jakabos Zsuzsanna úszó olimpikon is, aki a győri EYOF hivatalos arca. Mint mondta, ő maga is épp egy korábbi ifjúsági olimpián érte el első komoly nemzetközi sikerét. „Egy életre meghatározó élmény volt számomra ez a siker, és bevallom, kicsit irigylem is a mai fiatalokat, hogy hazai pályán élvezhetik majd azt a felemelő érzést, amit az ifjúsági olimpián való szereplés jelent. Ma már győriként próbálom segíteni azt a munkát, hogy minél több fiatal válassza a sportot, az úszást."

Borkai Zsolt és Jakabos Zsuzsanna EYOF 2017

A város célja, hogy minél többen tudomást szerezzenek az első hazai rendezésű olimpiai eseményről, ezért a Hungexpo területén bárki találkozhatott a rendezvény kabalafigurájával, akivel előszeretettel fényképezkedtek is az Utazás Kiállítás vendégei. Az esemény ideje alatt megszületett az igazi EYOF-kakas is, aki a Győr standon kelt ki a tojásból. A kiskakas a Hugoo nevet kapta, így a kabala már nevével is bíztatja a magyar csapatot!

Fáklyafutás program

Fáklyafutás program

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok EudentHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!