Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Minden igényt kielégít a sportolók ellátása

Napok óta készen áll az a hatalmas sátor, ahol a fiatal sportolók és az őket kísérők étkeztetését biztosítják. Szigorú feltételeknek kell megfelelni, a felelős csapat már készen áll.

Naponta 1200-an étkezhetnek egyszerre a győri Széchenyi István Egyetem mellett kialakított étkezősátorban az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál alatt. A 140 méter hosszú 30 méter széles óriás létesítményben reggelit, ebédet, vacsorát biztosítanak a sportolóknak, valamint a csapattagoknak.

A 4200 négyzetméteres sátor étterme mellet az Olimpiai faluban, egy 60 méter hosszú, 30 méter széles, 1800 négyzetméteres sátor épült, melynek éttermében azonos színvonalon biztosítják az étkeztetést a sportolóknak, valamint az őket kísérő csapatnak. Az éttermekben minden esetben feltüntetik az ételek kalóriatartalmát, valamint az egy adagban található fehérje, szénhidrát, só, cukor mennyiségét, valamint jelölni fogják, hogy miben található laktóz, glutén, azoknak, akik érzékenyek ezekre az összetevőkre.

A legkorszerűbb konyhatechnikai eszközökkel felszerelt építményekben több százan dolgoznak majd naponta azon, hogy mindenki magas színvonalú ellátásban részesüljön.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!