Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Nagyon örül a nagykövet

A magyar női kosárlabda-válogatott 60-45-ös győzelemmel kezdte meg szereplését az EYOF-on, a sikerből a győri Szirony Dorina – aki az esemény egyik nagykövete is – hét ponttal vette ki a részét. A meccs után közvetlenül arról faggattuk, mennyire volt lámpalázas a mérkőzésen, mégis csak hazai pályán szerepel.

„Megmondom őszintén, nem voltam annyira megilletődve, igyekeztem kikapcsolni minden külső tényezőt, még a csarnok falán lévő nagy molinóra - melyen Laklóth Annával vagyok – sem néztem rá egyszer sem, nem is jutott eszembe, hogy kint van” – mondta a magyar kosaras, aki remekül érezte magát a vasárnapi megnyitón.

„Óriási dolog volt ennek személyesen részesévé válni, s csak gratulálni tudok mindenkinek, aki ezen dolgozott, s nekünk, sportolóknak ilyen felejthetetlen élményt szerzett. Ami a miliőt illeti, az is óriási, úgy vagyok itthon, hogy tulajdonképpen mégsem vagyok, hiszen én is az olimpiai faluban lakom” – folytatta Szirony Dorina, aki a mérkőzéssel kapcsolatban annyit mondott, a németek magasságban és erőben is jobbak, de tudták, hogyan lehet ezt ellensúlyozni.

„Nagyon jól felkészültünk a németekből, s majdnem mindent meg tudtunk valósítani az elképzelésekből. Ennél tényleg soha rosszabb kezdést, reméljük, a folytatás is hasonló lesz” – zárta végezetül Szirony Dorina.

Sz. G.

Fotó: Mészáros Mátyás

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!