Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Nézd az EYOF megnyitóját a Dunakapu téren!

Vasárnap indul útjára az első magyar olimpiai esemény, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál. A megnyitót az ETO Parkban tartják, már minden jegy elkelt. Azonban akik személyesen nem lehetnek ott, a Dunakapu téren kivetítőn követhetik az eseményt.

Korábban már hírt adtunk arról, milyenre is álmodták meg az EYOF nyitó ceremóniáját, most pedig ott tartunk, hogy mindjárt itt a vasárnap. Az előkészületek több, mint másfél hete elkezdődtek, rengetegen dolgoztak és dolgoznak azon, hogy minden tökéletesre sikerüljön. Építőmunkások, technikusok, művészek csapata teszi teljessé a stábot.

Kell is ekkora csapatmunka, hiszen a 100 perces élő show minden igényt kielégít majd. Fontos kiemelni, hogy a győri és a magyar kultúrára épít majd minden, de oly módon, hogy az a fiatalok számára is fogyasztható, magával ragadó legyen. Mindenki átélheti majd az olimpiai eseményekre jellemző csapat-bevonulást, az EYOF-láng érkezését és természetesen a buli sem maradhat el, amelyről egy sztár DJ., Steve Aoki is gondoskodik majd.

Az eseményre már minden jegy elkelt, így sajnos további látogatókat nem tud fogadni az ETO Park, viszont a szervezők senkit sem szeretnének megfosztani az élménytől. Így úgy döntöttek, hogy a Dunakapu téren az EYOF idején működő Vásárvárosban felállítanak egy kivetőt, ahol élőben követhetik az örökké emlékezetes showműsort. Egyébként is a rendezvénytér a kísérőprogramok központja, ahová mindenkit szeretettel várnak az egy hét alatt. Részletes programot magyar és angol nyelven is találhattok! Vasárnap találkozunk!

HAK

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!