Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Önkéntes, szakosztályvezető, édesapa

Mészáros Sándor a Győri Atlétikai Club torna szakosztályának vezetője önkéntesként serénykedik az EYOF alatt. Persze hol máshol, mint a tornászok mellett, akiket feladatai elvégzése közben árgus szemekkel figyel.

„Izgatott vagyok, itt vagyunk az Olimpiai Sportparkban. Amiről korábban álmodtunk, az most már valóság. Nagyon sokat dolgozunk az önkéntesekkel, hogy kiszolgáljuk a sportolókat, a háttérből támogatjuk őket. Ha azzal tudunk hozzá tenni a sikerhez, hogy vizet viszünk, vagy segítünk beállítani a szereket, megtesszük. Persze azért szakmai szemmel is figyelem a tornászokat, esélylatolgatással viszont óvatosnak kell lennem. Itt olyan fiatalok méretnek meg, akik bár már szerepeltek és bontogatták szárnyaikat nemzetközi versenyeken, de azért még nem annyira ismertek. Még mi is, akik azért ismerjük a mezőny egy részét, nem tudtuk név alapján beazonosítani a tornászok 80 százalékát. Így végiggondolva nehéz mit mondani arra a kérdésre, hogy hogyan szerepelhet a magyar csapat, nagyon izgalmas verseny előtt állunk."

A szakmai szem mellett az apai szív is megdobban a héten, hiszen Mészáros Sándor fiáért, Krisztoferért is szorít.

„Őszinte leszek, gyakorlatilag öt hete nem láttam a fiam – mesélt viccesen. Nyugtatni így nehéz volt, pedig szülőként ez is része az életnek. Különböző internetes és telefonos felületeken keresztül tudtuk tartani a kapcsolatot. Illetve talán egy hete egy győri edzőtábor során esténként 5-10 perc jutott egymásra. Akkor még nem volt benne nagy drukk, még csak a monoton felkészülésre koncentrált. Most már, hogy itt van az Olimpiai Sportparkban azért látom, hogy feszültebb. Mi szülőként azt mondjuk neki, hogy próbálja kihozni magából a legtöbbet, aztán majd a bírók ítélnek. Álom persze van, talajon, lovon és összetettben szeretnénk, ha döntőbe kerülne, ez egyébként az edzői elvárás is félig. Viszont mi jelen pillanatban mást nem tehetünk, hogy nagyon szorítunk a családdal."

Cs. D.

Fotó: Kun Zoltán

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!