Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Összetartó önkéntes csapat segíti a judósokat

A judósok kedden állhatnak tatamira először az Olimpiai Sportparkban. Hétfőn megtartották a sorsolást, így a versenyzők már azt is tudják, hogy ki lesz az első ellenfelük, illetve milyen ágra kerültek a döntőig vezető úton. Addig azonban az előkészületeké a főszerep.

A sportolóktól, sportvezetőktől hallottuk, hogy a cselgáncsozókat segítő önkéntesektől szinte lehetetlen olyasmit kérni, amiben ne tudnának a rendelkezésükre állni. Mindenki tudja a feladatát, és az felkészülten is látja el. Képben vannak a sportolók igényeivel, hiszen legtöbbjük szintén judós.

– Ötvenkilenc önkéntessel dolgozunk, mindenkinek megvan a saját feladata a termek felügyeletétől a frissítők kiosztásáig. A csarnok mellett található infópultnál legalább hárman mindig vannak, ők mindenre találnak megoldást. Egyszerre hat csapat tréningezhet egy teremben, ezek beosztását is az önkénteseink koordinálják. A sportolók bekísérése a versenyekre is komoly feladat lesz, hiszen itt szigorú protokoll van – mondta Diviki Barbara.

– Igyekszünk közös programokat is szervezni, játékokkal összefogni a csapatot – vette át a szót az önkéntesek másik koordinátora, Veszi Klára. Létrehoztunk egy Facebook-csoportot, ahol lehet tippelni a magyar csapat tagjainak eredményére. Természetesen nyeremény is jár majd annak aki a legjobb jós volt. Ebben a csoportban a leghatékonyabb a kommunikációs, sok mindent ezen keresztül beszélünk meg egymással, ide töltjük fel a közös fotókat is. Nagyon várjuk, hogy elkezdődjenek a mérkőzések. 

N. R. 
Fotó: Kun Zoltán

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!