Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Osztják az önkéntesek formaruháit!

Eljött ez pillanat is! Az önkéntesek végre megkapják azokat a ruhákat, amelyen az EYOF ideje alatt teljesítenek majd szolgálatot. A nagyüzem hétfőn indul, mi egy kicsit előbb lestünk be a kulisszák mögé.

Az EYOF önkéntesei már régóta az esemény nagy családjába tartoznak, azonban hétfőtől már megkapják azt a felszerelést is, amely senki másnak nem lesz az egy hét alatt, csak és kizárólag annak, aki vállalta: segítségére lesz a Szervezőbizottságnak.

A Mobilisben helyet kapott önkéntes központban már ma nagy volt a készülődés, a polcok roskadoztak a rengeteg formaruha alatt. Egy kicsit bepillantottunk hogyan is áll a ruhaosztás. Segítésünkre Pásztor Rudolf, EYOF önkéntes vezető volt.

– Amikor az önkéntesek jelentkeztek, megadták a ruhaméretüket és most aszerint kapják meg hétfőtől a teljes garnitúrát. Első lépésként adminisztrációs kötelezettségeiken esnek túl. Minden érkezőt kérünk, hogy személyazonosító iratot, személyigazolványt hozzon magával! Az se ijedjen meg, aki még nem írta alá a szerződését, erre is lehetőség lesz és az is elviheti magával a saját példányát, aki ezt még nem tette meg – kezdte Rudi.

Maga a ruhaátvétel két részlegben zajlik majd, külön a fiúk és külön a lányok próbálhatják fel a felszereléseket, direkt erre a célra elhelyezett fülkékben. Az összeválogatott ruhaneműket az előkészületekben tevékenykedő önkéntesektől lehet átvenni, akik természetesen mindenben társaik segítségére lesznek.

– Ahogy előre jeleztük, minden önkéntes kap két pólót, egy rövidnadrágot, egy melegítő felsőt és alsót, zoknit, cipőt, hátizsákot és esőkabátot. A női és a férfi póló a rövidnadrágokkal nem uniszex, de csak szabásában tér el, színében nem. Minden EYOF önkéntes zöld-fehér felsőben és szürke nadrágban lesz az esemény során. Több, mint 20 ezer ruhaneműt kell szétosztanunk még a hátralévő időben, minden önkéntest várunk szeretettel – zárta mosolyogva Rudi.

A formaruha tervezői mindent figyelembe vettek, így a felszerelés sportos, kényelmes és egyedi. S aki önkéntesként részt vesz az EYOF-on, természetesen örök emlékként megőrizheti.

Fotó: Havassy Anna Katalin

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!