Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Pénteken öt aranyérmet osztottak ki a tornászoknak

Az EYOF pénteki versenynapján az szerenkénti döntők következtek a tornászok számára. A fiúknál három – talaj, ló, gyűrű – a lányoknál két – ugrás, felemáskorlát – finálét rendeztek.

Talajon a spanyol Nicolau Mir Rossello erős gyakorlatot bemutatva a dobogó legtetejére állhatott fel. A második az orosz Iurii Busse, a harmadik a bolgár David-Justus Haddleston lett.

„Nagyon boldog vagyok, az egyéni összetett versenyben harmadik lettem, ma pedig aranyérmes – mondta el Nicolau. – Ennél többet nem nagyon kívánhattam volna. Az EYOF hangulata fantasztikus, a tornacsarnok teli emberekkel, akik csak nekünk szurkolnak és miattunk jöttek ki. De ez igaz az egész rendezvényre is, bármerre megyek segítőkész, kedves emberekkel találkozom."

Ugrásban újabb orosz siker született, Valeriia Saifulina révén. A román Denisa Golgota ezüst, az olasz Asia D'Amato pedig bronzéremmel gazdagodott. Lovon is taroltak az oroszok, Sergei Naidin állhatott fel a dobogó tetejére. A második a horvát Mauro Nemcanin, a harmadik pedig a belga Ward Claeys lett.

Felemáskorláton az olasz Elisa Iorio győzött, a dobogó második fokára az orosz Kseniia Klimenko, a harmadikra a szintén olasz Asia D'Amato állhatott fel. Gyűrűn az angol Jamie Lewis nyert, a második és harmadik hely pedig Oroszországé lett, Iurii Busse és Sergei Naidin sorrendben.

„Tökéletesen alakul az EYOF-os szereplésem és még nincs vége. Ma gyűrűn és lovon is szerepeltem, a két legerősebb szeremen. Csapat ezüst, egyéni összetett és gyűrű arany, elmondhatatlanul boldog vagyok. Csak mosolyogni tudok – tette hozzá Jamie Lewis."

Magyar részről Mészáros Krisztofer talajon, Bácskay Csenge pedig ugráson volt érdekelt. Végül mindketten nyolcadikak lettek.

„Számomra véget ért az EYOF – mondta el Krisztofer. "Lehetett volna jobb is, hiszen mindig becsúszott néhány hiba, ami miatt pontokat vesztettem. A mai nyolcadik hely nem olyan rossz, de ha tiszta gyakorlatot tudok bemutatni és nem sérült a lábam, akkor lehet, hogy előrébb végzek."

Cs. D.
Fotó: EYOF Győr 2017 - Mészáros Mátyás

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!