Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Polgármesteri köszöntő

Borkai Zsolt polgármesterKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát. Az egyik legnagyobb olimpiai esemény megrendezésének lehetősége kiemelkedő fontosságú egész Magyarország számára, mivel az Olimpiai Játékok és az Olimpiai Eszme fontos szerepet játszanak országunk történetében. Ezt jól bizonyítja, hogy a Rióban az ötszázadik olimpiai érmünket is elértük, sőt túl is szárnyaltuk azt.

Már nincs sok hátra, és kezdetét veszi hazánk első olimpiai sporteseménye, amelyre mind az ötven ország jelezte részvételét! Olyan kompakt játékokra készülünk, amelyen valóban igazi olimpiai hangulat uralkodik majd. Ehhez járul hozzá az olimpiai falu és a versenyhelyszínek máshol talán szokatlan közelsége, a programok, amelyekkel készülünk, és városunk barátságos, vendégszerető miliője is.

Hamarosan Európát látjuk vendégül, és szeretnénk jó házigazdák lenni. Szeretnénk megmutatni, hogy országunk képes egy ilyen összetett multisportesemény lebonyolítására, emellett pedig célunk, hogy a hozzánk érkezők is megismerjék azt a rengeteg értéket és szépséget, amelyet Győr és Magyarország rejt magában.

Bízom benne, hogy minden versenyző, az Olimpiai Család tagjai és a szurkolók is felejthetetlen élményekkel fognak gazdagodni Győr városában. Találkozzunk Győrben 2017 nyarán! Addig pedig jó böngészést kívánok!

 

Borkai Zsolt

Győr város polgármestere

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!