Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Pöttyvadászat a magyar édességgel, a Túró Rudival

Egyedi pöttyös ajándékokat nyerhettek, ha együtt játszotok Magyarország egyik legkedveltebb és legnagyobb múltra visszatekintő saját készítésű tejes desszertjének készítőjével, a Pöttyös Túró Rudival.

A cég az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) egyik aranyfokozatú támogatója, így számos helyen találkozhatunk a semmihez sem hasonlítható hazai édességgel. De mi az a Túró Rudi és mikor készítették el először?

„Szurkolj velünk, és játssz a Dunakapu téri standunknál! Ami vár rád: pingpong, vízilabda-szimulátor, ajándék Túró Rudi és lazulás a Pöttyös babzsákokon" – szól a Pöttyös Túró Rudi felhívása. A cég frappáns játékokkal népszerűsíti ezt az igazán magyar édességet, amiről úgy tartjuk, nem lehet sokáig nélküle létezni, például ha hosszabb ideig tartózkodunk külföldön, biztosan az első élelmiszerek között van, amit elkezdünk hiányolni.


Szóval egyedi pöttyös ajándékokért játszhattok az EYOF-on: a Pöttyfogó alkalmazással begyűjthetitek az Olimpikon pöttyöket, öt vagy tíz pötty után pedig ajándék jár a Dunakapu téri vásárvárosban, a Pöttyös standnál.
Vagy készítsetek screenshotot a Pöttyfogó alkalmazásban valamelyik pötty befogásáról, töltsétek fel az Instagramra #pottyfogojatek megjelöléssel, és mutassátok be a Dunakapu téren a hostesseknek, akik a feltöltéssért cserébe ajándékkal jutalmazzák az ügyes pöttyvadászokat.
Ráadásul ha Győrben és környékén a kijelölt boltokban vásárolsz minimum hat darab bármilyen Pöttyös Túró Rudit, és bemutatod a vásárlást igazoló blokkot a Dunakapu téren, akkor ajándék jár érte.


De mi is az a túró rudi? Egy igazi magyar édesség, melynek ősével magyar tejipari kutatók a Szovjetunióban 1954-ben találkoztak először. A túró-vaj-zsír keverékből készült, cukrozott és csokoládéval bevont, lágy állagú és kerek formájú terméket túró mignon-nak keresztelték el. Valószínűleg ez adta az ötletet egy a speciálisan a magyar ízlésvilágnak megfelelő termék kifejlesztésére, mely tehéntúróból, vajból, tejszínből és cukorból készül, s nagyon hamar népszerűvé vált. Induláskor az alaptermék a natúr Túró Rudi volt, idővel azonban számos ízesítésben elkészítették.
A Pöttyös márka a magyar piac mellett több országban népszerű lett: 2004-ben Szlovákiában és Romániában is bevezették, majd Olasz- és Spanyolországban is.
Hasonló túrós desszerteket lehet egyébként kapni Magyarországon, illetve még számos más országban, de a piros Pöttyös Túró Rudi az eredeti.

A játékról további részleteket és a résztevő boltok listáját itt találjátok.

Z. A.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!