Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Rajongói szeretet

A győri rendezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) sportági nagyköveteit nemcsak a sporthelyszínek lelátóin, de a győri utcákon is nagy szeretettel fogadják. Berki Krisztián és Pars Krisztián a Dunakapu téri Vásárvárosban a Pöttyös standnál osztottak autogramot, akik közvetlenségükkel a hazai szurkolókat is lenyűgözték. 

Péntek este áradt a szeretetcunami. Az EYOF sportági kiskövet, Lendvai Luca mosolygós kék szeme mindent elárult arról, hogyan is érzi magát a győri megmérettetésen.
„Az emberek gratulálnak, megismernek, fotózkodnak velem. Nekem ez új, de nagyon jól esik. A győri szurkolóknál nincs jobb! A magyar csapat pedig fantasztikus, egy emberként szorítunk egymás sikereiért!”

Az atlétikai nagykövet, Pars Krisztián pénteken tudott csak Győrbe látogatni. A sportági kiskövet, Lendvai Luca eredményét méltatta, mint mondja, az ötödik hely nagyon szép eredmény. Csak rajta áll, mit hoz számára a jövő. Az olimpia bajnokot lenyűgözte a győri fesztiválhangulat. Örült, hogy találkozhatott barátjával, Berki Krisztiánnal.
„Nagyon jó a kapcsolat köztünk, egy napon lettünk olimpiai bajnokok. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy mindketten sportágainkat népszerűsíthetjük, ezáltal a fiatalokat buzdíthatjuk a sportolásra!”

A szeretetcunami csak úgy áradt Berki Krisztián felé. Kérdésünkre méltatta a sportági kiskövetet, Mészáros Krisztofer pénteki teljesítményét.
„Örültem, hogy versenye előtt és utána is tudtam vele beszélni. Amit kellett azt megcsinálta, sajnálom, hogy a ló döntőbe nem került be, noha ott lett volna a helye. A győri EYOF-on mindenki a lehető legjobbat tudja nyújtani, hiszen minden adott ehhez.”

A fesztiválváros szurkolói hangulatáról az olimpiai bajnok annyit mondott: „Amit én Londontól kaptam, ugyanazt kapom most meg itt is. Hálás vagyok érte. Nagyon kedvesek az emberek, és talán ez a legfontosabb!”


A Pöttyös Dunakapu téri standja mindenki előtt nyitva áll. A cég az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) egyik aranyfokozatú támogatója. A helyszínen pingpongasztal, vízilabda-szimulátor, lazulás no és ajándék Túró Rudik várnak mindenkit a nagy szombati záróbuli végéig.

F. M.
Photo: EYOF Győr 2017 – Havasi Melinda

 

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!