Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Rottoli megmondta...

A szombati zárónapon befejeződtek az EYOF teniszversenyei. Női egyesben az első kiemelt dán Tauson diadalmaskodott simán, két szettben az orosz Sayfetdinova ellen.  

A férfiak meccse azonban hihetetlen izgalmakat hozott. Nicolas David Ionel és Lorenzo Rottoli telt ház előtt nyújtott produkciójáról szuperlatívuszokban lehet beszélni. A román teniszezőnek hat meccslabdája is volt, az olasz viszont közönségszórakoztató játékkal véghezvitte a lehetetlent és megfordította a mérkőzést. „Az első szettben sokkal jobb volt ellenfelem, a másodikban szerintem én voltam a jobb, a harmadik szettben viszont harcoltam minden pontért, hihetetlen, hogy ekkora hátrányból sikerült fordítanom. Ahogy első nap is mondtam, az aranyért jöttem és boldog vagyok, hogy haza is vihetem magammal" – mondta Rottoli. A páros versenyek helyosztóit délután rendezték, a nőknél az orosz Avanesyan-Sayfetdinova, míg a férfiaknál az olasz Cobolli-Rottoli duó örülhetett. Ez azt jelenti, hogy Olaszország és Lorenzo Rottoli két aranyérmet is nyert az EYOF-on.

F. D.
Fotó: EYOF Győr 2017 – Lakatos Krisztián

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!