Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Saját varrodája van a cselgáncsozóknak

Érdekes dolog bepillantani a különböző sportágak helyszínein a kulisszák mögé. A judó csarnok egyik folyosóján például varroda üzemel. Ez nem szokatlan dolog, sőt a nagy versenyeken kötelező ilyen helyiséget biztosítani a szervezőknek.

„Amikor a sportágban kevésbé jártasak elmennek a varrodai szoba előtt a folyosón és benéznek ide, bizony csodálkoznak. A judóban nagyon szigorú szabályok vonatkoznak a versenyen viselhető ruhára, vagyis a judogi-ra. Minden versenyzőnek meghatározott anyagú öltözetből egy kékkel és egy fehér színűvel kell érkeznie a versenyre, hátán a felirattal, a nevével, nemzetiségével.

Milliméterre pontosan ott és olyan logó, felvarró helyezkedhet el a judogin, ahogy azt a nemzetközi szövetség meghatározza. A rendező szövetségnek biztosítania kell csereruhákat is, amik szintén itt találhatók meg, hátukon a Győr EYOF 2017 felirattal. Ezeket a kötelező feliratokat itt varrják a judogikra, és a gyakran szükséges javításokat is itt végzi a varrónő. Fontos, hogy a varrás erős legyen, de visszabonthatatlan, hiszen ez a korosztály két hét múlva vb-n szerepel, ahol más felvarrókra lesz szükség. Vannak olyan időszakok, amikor sor áll a szoba előtt, van, hogy kicsit enyhébb a forgalom. Nemrég két ukrán és két román fiatal volt itt a saját versenyöltözékével" – mondta Gyimes Nikolett cselgáncs edző.

Nagy Roland

Fotó EYOF Győr 2017 - Mészáros Mátyás

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!