Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Sportszervezés

A Pályázati Bizottság a sokféle kiváló minőségű győri sportlétesítmény közül meghatározta azokat a helyszíneket, amelyek az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 2017 győri megrendezését szolgálják. Az elkövetkező években a meglévő és felújításra kerülő létesítmények mellett újak létesülnek a verseny magas színvonalú és teljes körű kiszolgálása érdekében. A versenyek és edzések helyszíneként megjelölt létesítmények mindegyike elkészül 2017-re.

A verseny- és edzéshelyszínek tervezett építési és felújítási, valamint karbantartási munkáinak költségeire Magyarország kormánya több mint 37,9 millió EUR támogatást biztosít.

Amennyiben Győr elnyeri az EYOF 2017 rendezési jogát, a Szervező Bizottság és az érintett sportágai szakszövetségek egyeztetéseket folytatnak az európai szövetségekkel a sporthelyszínekre vonatkozó technikai előírásokkal kapcsolatban és vállalják ezek tiszteletben tartását.

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!