Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Svájci boldogság az EYOF-on

Eddig minden oka megvan az örömre a Svájci Olimpiai Bizottságnak. Hétfőn bronzmedált nyertek úszásban, kedden pedig a kerékpáros Blöchlinger Ronja első helyen végzett az időfutamban.

A hír hallatán természetesen nagy volt az öröm a médiaközpontban. A svájci szervezet médiafelelősével, Benjamin Blaserrel ott beszélgettünk.

Kérdésünkre elégedetten mesélt a győri szervezésű Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválról, az önkéntesek munkájáról, az újonnan épült olimpiai faluról, ahol elszállásolták a hetvenöt tagú svájci delegációt. A faluban már összebarátkoztak a német, osztrák versenytársaikkal.

„ Az olimpiai esemény jól szervezett, rövid távok vannak, minden helyszínt könnyedén elérünk. Szuper a kaja, minden igényt kielégítő. Túl a versenyeken a legjobb élményem az volt, amikor hétfőn átsétáltunk a Kossuth-hídon, és felfedeztük a barokk belvárost. Nagyon jót ettünk a Széchenyi téren."

Benjaminnek ez az első EYOF-os élménye, az igazságos küzdelmeken túl, mint mondja a legfontosabb, hogy most Győrött a különböző nemzetek találkozhatnak.

F.M.
Fotó: EYOF Győr 2017

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!