Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

EYOF
2017 Győr

2017. július 23 – 29.

2017. július 23 – 29.

Már csak
00
nap
van hátra.

Tanulságos látogatás

A magyar olimpiai delegáció tagjaként a győri megfigyelők Observer Programban vesznek részt Utrechtben, a XII. nyári Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. A keddi nap az EOC (Európai Olimpiai Bizottság) küldötteinek előadásaival kezdődött, majd az olimpiai szervező bizottság tagjai számoltak be az általuk vezetett területről.

Tapasztalataik hasznosak lesznek a győri szervezőknek, hiszen amellett, hogy a helyszínen élőben látják a megvalósított terveket, a beszámolókon keresztül bepillantást nyerhetnek az előkészületekbe, szervezési feladatokba. A holland szervezők meglehetősen későn láttak neki számos feladatnak, így a győriek leszűrték a tanulságot, és megbizonyosodtak arról, hogy az eseményt már jóval évekkel az olimpiai láng fellobbanását megelőzően  szisztematikus munkával elő kell készíteni.

Az előadásokat követően az olimpiai létesítményeket látogatták végig a győri küldöttek, ahol a helyszínekért felelős vezető szervező kalauzolta őket. A versenyeken néha egy-egy magyar eseményt is elcsíptek, zúgott is a Hajrá Magyarok és a Ria-ria Hungária.

A magyar sportolók eddig kiválóan szerepelnek, az Olimpia harmadik napjának reggelén már 6 érem díszeleg a magyar dicsőségfalon. Régi szokás szerint az érmeseinket rendszerint a versenynap estéjén meg is ünnepelte egy rögtönzött köszöntéssel delegációnk, így volt ez az első három arany és bronzéremnél is. A sor reméljük, a szerdai napon tovább folytatódik, hiszen a 75 fős sportolói delegációnk még jócskán tartogat fiatal reménységeket Európának.

A győri megfigyelőkre a mai napon további előadások várnak, majd a délután folyamán az Olimpiai Faluban hallgathatnak meg vezetést.

Rendező

GyőrGyőr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria Győr Projekt GyőrSzol Scitec

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Chango Friesland QP  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Coop Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Ceres Csipet snack Dr. Orto Édes Napok EudentHatos és társa MC Donalds Palatia Roland Divatház Vill-Korr

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!