Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Technikai szolgáltatások

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál Győrbe is számos magyar és nemzetközi sajtóorgánum képviselőit vonzza. Számukra minden helyszínen és minden időpontban meg kell teremteni a tudósításokhoz elengedhetetlen, valamennyi kommunikációs feltételt kielégítő munka ideális körülményeit.

Térkép

A sajtólétesítmények helye az olimpiai faluhoz képest, média elszállásolása és a versenyhelyszínek.

Technikai szolgáltatások az újságírók részére

A Széchenyi István Egyetem kommunikációs és médiabázisára építve nemzetközi sajtóközpont kerül kialakításra, magas szintű internetes, televíziós, telefonos hozzáféréssel, önálló munkaállomások biztosításával, amely a nap 24 órájában alkalmas lesz az élő bejelentkezések, híradások eljuttatására, továbbítására.

Az írott és elektronikus sajtó munkatársai részére rendelkezésre áll majd minden irodatechnikai berendezés a gördülékeny munkavégzéshez.  A sportesemények helyszínein a televíziós és rádióközvetítéshez alkalmas tudósítói állások kerülnek kialakításra, az írott média képviselői számára pedig telefonnal és internetes hozzáféréssel ellátott helyek állnak majd rendelkezésre a minél gyorsabb beszámolók elkészítéséhez. Ezen kívül a helyszíneken sajtószoba és nyilatkozó hely lesz berendezve, ugyancsak a tudósítások és az interjúk zavartalan környezetben történő elkészítéséhez. 

A sajtó képviselői számára a helyszínek közötti gyors mozgást és a helyszínek megközelítését minibuszok bonyolítják, amelyek előre elkészített menetrend alapján szállítják az újságírókat a médiaközpont és a sportlétesítmények helyszínére. 

A médiaközpontban a sajtó képviselői folyamatos tájékoztatást kapnak az egyes helyszíneken történő programokról, a versenyek eredményeiről. Az egyes versenyszámok részeredményei, eredményei elektronikus formában a sajtó rendelkezésére állnak majd. 

A fesztivál ideje alatt kiadvány készül, amely teljes áttekintést nyújt a versenyekről, és Győr minden háztartásába eljut majd. Az érdeklődők számára weboldal készül, amelyről a cikkek, interjúk és fotók szabadon letölthetők és felhasználhatók bármilyen sajtóorgánum részére.

A televíziós közvetítések vonatkozásában, a magyarországi élő sugárzásoknál együttműködik a Magyar Olimpiai Bizottság mindenkori partnere, amely jelenleg a Magyar Televízió, míg a nemzetközi közvetítések esetében az Európai Olimpiai Bizottság mindenkori együttműködő partnere – jelen esetben az Eurosport2. A közvetítési jogokról vagy azok átadásáról a magyarországi és európai partner-televízióval és az illetékes olimpiai bizottsággal kell szerződést kötni. A szerződéses partner biztosítja a Megnyitó és Záró Ünnepség, illetve a versenyek döntőinek élő sugárzását, valamint beszámolót készít a nap fontos eseményeiről.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!