Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Teljes a győri EYOF röplabdamezőnye

Győrben befejeződött a fiú U19-es röplabda Európa-bajnokság, ami egyben az EYOF2017 kvalifikációs tornája is volt. A végküzdelmek az Eb érmek mellett az 1-7. helyezettek számára EYOF indulási jogot is eredményezett.

A döntőben a csehek 3:2 arányban győzték le az olaszokat. A magyar válogatott a selejtezők során búcsúzott és a torna 10. helyén végzett. Az eredményhirdetésnél az érmeket és a torna legjobbjainak az elismeréseket többek között Borkai Zsolt, a MOB elnöke, Győr város polgármestere adta át.

Borkai Zsolt és a torna legjobb középső blokkolója az orosz Vitalii DikarevA győri tornán a következők szerezték meg az indulás jogát: 1. Csehország (a képen), 2. Olaszország, 3. Törökország, 4. Oroszország, 5. Lengyelország, 6. Franciaország, 7. Belgium. Magyarország a rendező jogán csatlakozhat nyolcadik válogatottként az 1-7. helyezettekhez.

Az Eb további sorrendje: 8. Finnország, 9. Románia, 10. Magyarország, 11. Szlovákia, 12. Bulgária

Az már korábban eldőlt, az arnhemi női U18-as Eb-n , hogy az EYOF női tornájának mezőnyét Oroszország, Olaszország, Fehéroroszország, Szerbia, Szlovénia, Németország, Hollandia, Magyarország alkotja.

Vasárnap egy különleges sporteseménynek is részese volt Győr, délelőtt 10 órakor a Kálóczy téri teniszpályán, Ludvig Zsolt, Borkai Zsolt MOB-elnökkel, Győr polgármesterével és Lubor Halandával együtt egy teniszmérkőzésen vett részt.

(MOB, fotók:cev.lu)

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!