Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Több mint 10 magyar érmet vár az úszóktól a győri vezetőedző

 Több mint 10 magyar érmet vár az úszóktól a győri vezetőedző

A magyar buszok egyikével az úszóválogatott is megérkezett szombaton Győrbe, és elfoglalta helyét az olimpiai faluban. Petrov Iván a Győri Úszó SE vezetőedzője is ott volt a sportolókkal a fogadalomtételen, és segítette a csapatot a beköltözésnél.

„Azt láttam a gyerekek arcán az eskütétel pillanataiban, és a Himnusz közben, hogy nagyon meghatotta őket ez az esemény. Fontos az, hogy megadjuk a módját, és a fiatalok ezt a részét is megszokják, hogy milyen az amikor az ember a hazáját egy olimpiai eseményen képviseli." Az ország egyik legmodernebb uszodája az Aqua Sportközpont készen áll arra, hogy elkezdődjenek a futamok.

„Az elmúlt két évben, az uszoda megnyitása óta, több mint húsz versenyt tudtunk rendezni, hasonló létszámban és körülmények között. A gyakorlat megvan, a látvány is önmagáért beszél. Csodálatos, ahogy berendezték a létesítményt az EYOF-ra. Az úszás a második legnépesebb sportág az EYOF-on, 420 versenyző indul. A serdülő Ob-n is nagyjából ez a létszám rajtolt, tehát ez nem jelent problémát. Tizenhat magyar van a mezőnyben, hét fiú és kilenc lány. Úgy gondolom 12-13 éremmel fogunk zárni, a medálok színét nem szeretném megjósolni, mert biztos, hogy kevésen múlik majd egy-egy dobogós hely.

Nagy Roland

/fotó: Mészáros Mátyás/

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!