Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Új divat a Fun Zone-ban

Hugoot, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) népszerű kabalafiguráját ölelhetjük, fotózkodhatunk vele lépten-nyomon, és magunkkal is vihetjük például plüssfigura és kulcstartó formájában. Megszületett az első henna Hugoo is, és a tetoválások is megszaporodtak a „kisolimpián".

A versenyek izgalma előtt és után a Fun Zone-ban kapcsolódhatnak ki a sportolók. Az olimpiai falu melletti elzárt területen, az Aranyparton játéklehetőségek sora várja őket: van itt többek között szivacslabdaágyú, twisterfal, csocsó, óriástrambulin, Hintayo, légkerékpár, logikai játékok, PlayStation, a győri Generációk Háza jóvoltából pedig kézműveskedhetnek is a fiatalok. Arca és testre is kérhetnek különböző motívumokat, figurákat, a fantázia szab csak határt, sőt, este UV festés is lehetséges! Eddig főként olimpiai karikák kerültek arcra, kézre, lábra, hétfőn pedig megszületett az első Hugoo, méghozzá az izraeli Avital Gez bokáján, aki hazája ifjúsági nagyköveteként érkezett Győrbe.

Avita imádja a figurát, ezért kérte, hogy hennával „tetoválják" rá őt a bokájára. Azóta többen kérték már a hennafestőt, hogy az EYOF kabalafiguráját viselhessék, aki pedig azonnal szeretné a figurát a figurát a bőrén viselni, az matricatetoválást is magára tehet.
A Fun Zone egyébként újságírók előtt is zárt terület, mi viszont bepillanthatunk és megmutathatjuk, hogyan lazítanak, buliznak a fiatalok, s miként születnek a nemzeteken átívelő barátságok.

Készül a Hugoo Avital bokáján! 

Z. A.
Fotó: EYOF Győr – Havasi Melinda

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!