Kövess bennünket

közösségi
oldalaink

Már csak
van hátra.

hugoo

Úszás: öt aranyérmet osztottak ki a nyitónapon

Az Aqua Sportcentrumban hétfőn délelőtt az előfutamokat rendezték, majd késő délután következett öt döntő

Az első fináléban a 200 méteres gyors fiú mezőnye rajtolt, itt a svéd Robin Hanson nyert, megelőzve az orosz Maksim Aleksandrovot és a svájci Antonio Djakovicot. A 200 méteres pillangóúszás döntőjébe EYOF-rekorddal jutott be Berecz Blanka, aki óriási csatát vívott az első helyért a spanyol Lamberto Garcia előtt.

A harmadik helyen a német Rosalie Kleyboldt csapott célba. Az 2017-es EYOF első magyar aranyérmét Borkai Zsolt Győr polgármestere adta át. A 400 méteres női vegyest a döntőbe messze a legjobb idővel bejutó Nagy Réka nyerte megelőzve az olasz Martina Rattit és a német Giulia Goerigk-et.

Az egyéni finálék után a nap végén két váltó döntője zárta a programot. Női 4x100 méteres gyorsváltó döntőjét az oroszok nyerték Polina Nevomenko, Anastasia Makarova, Olga Turchina, Elizaveta Ryndych összeállításban. A holland Nieke Jonk, Britta Koehorst, Elise Tanis, Imani Jong alkotta csapat lett a második. A magyarok lettek a harmadikok a Fábián Fanni, Muzsnay Zsófia, Pózvai Kiara, Nagy Réka váltóval. A fiúk 4x100-as gyorsváltójában az orosz együttes győzött ArseniiChivilev, Maksim Aleksandrov, Maksim Fofanov, Andrei Minakov összeállításban.

Az olaszok (Thomas Ceccon, Michele Sassi, Giulio Ciavarella, Frederico Burdisso) jöttek be a második a svédek (Johan Rydahl, Linus Kahl, Robin Hanson Oliver Rehn) a harmadik helyre. Az első napon az úszók éremtáblázatán az orosz csapat az első két arany és egy ezüstéremmel, a magyar küldöttség a második két arany valamint egy ezüstéremmel.

Szurkolói füzet

Szurkolói füzet

Győr térkép

Győr térkép

Polgármesteri köszöntő

Borkai ZsoltKedves Sportbarát,
Kedves Látogató!
Sok szeretettel köszöntöm a 2017-es győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál hivatalos honlapján.

Nagy megtiszteltetés Magyarország és Győr városa számára, hogy elnyerte a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogát.

tovább olvasom

Rendező

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

HugooPost

HugooPost

Eyof kisérőprogramok

Hivatalos partnerek

Magyarország KormányaMagyar Olimpiai BizottságMagyar Atlétikai SzövetségMagyar Judo SzövetségMagyar Kerékpár SzövetségMagyar Kézilabda SzövetségMagyar Kosárlabda SzövetségMagyar Röplabda SzövetségMagyar Tenisz SzövetségMagyar Torna SzövetségMagyar Úszó SzövetségMagyar Kajak-Kenu SzövetségSzéchenyi István Egyetem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyémánt fokozatú támogatók

Audi Hungaria  Delta csoport  ScitecGyőr Projekt GyőrSzol 

Arany fokozatú támogatók

AgroFeed Friesland Chango  QP Szentkirályi Kékkúti (Theodora)  Vidanet

Ezüst fokozatú támogatók

Ceres Coop Dr. Gogl Praktiker

Bronz fokozatú támogatók

Csipet snackÉdes Napok Eudent FodorHatos és társaDr. Orto MC Donalds Media Markt Palatia  ewopharmaRoland Divatház Vill-Korr

Médiapartnerek

M4 Nemzeti Sport Győr+ média Kisalföld Funzine

Szervezők

Győr MOB

Rendszerinformáció

A weboldal 320px-es felbontás alá nincs optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!