Kedvező Erkado beltéri ajtó árak a Nyílászáró Birodalomnál

Az Erkado több, mint 40 éve gyárt kül- és beltéri ajtókat igyekezve az ügyfelek kéréseit teljesíteni, így igényes és időtálló modelleket megalkotva. Az Erkado beltéri ajtó árak éppen ezért nem az olcsó kategóriát képviselik, hanem a modern eleganciát, a minőséget és az ehhez illő ár-érték arányt. Cikkünkben bemutatjuk miben is különböznek ezek a beltéri ajtók, más gyártók termékeihez képest, illetve hogyan juthatunk hozzá kedvezményesen ezekhez a beltéri ajtókhoz.

Erkado, az ajtók szabadsága

Az Erkado minden évben kiadja legújabb katalógusát, amelyben már meglévő kategóriákat bővítenek ki vagy éppen új kategóriákat mutatnak be. Ennek célja, hogy a modern otthonok enteriőrjének berendezése során a vásárlók a lehető legnagyobb szabadságot kapják, és hatalmas készlet álljon rendelkezésükre az igazi kiválasztásához. Alapvető anyaga a fa, abból is csak és kizárólag minőségi, tömör fa kerül felhasználásra, mint a tölgy, a fenyő vagy a meranti fa.

Mivel minden épület egyedi, más méretekkel és kialakításokkal, ezért az ajtók méretei is változóak, így az akár 102 mm vastag beltéri ajtók is megtalálhatók a készletben, amelyek megfelelnek a passzívházakkal szemben támasztott követelményeknek is. A tömör fa belső szerkezet és a tömítő anyaggal ellátott tok garantálja a kifogástalan hőszigetelést, így a páralecsapódás és a hőhídképződés miatt sem kell aggódni.

A megerősített belső C profil szerkezet mellett közel 10 mm-es külső fa borítással is el vannak látva annak érdekében, hogy hosszú éveken át képviseljék ezt a minőséget. Ebből adódóan nyugodtan használhatók például fürdőszoba ajtónak is, nem lesz baja a párától vagy a gyakori hőmérsékletkülönbségtől. Jól látszik mindebből, hogy az Erkado beltéri ajtó árak miért érnek meg minden fillért.

Minden, amit az Erkado ajtók kínálnak

Az Erkado beltéri ajtó árak kiváló értéket képviselnek, forgalmazásuk egyet jelent a minőségi beltéri ajtók népszerűsítésével, így az újdonságokat és a ritkaságokat is könnyebb országszerte beszerezni. Legyen szó egy- vagy kétszárnyú kivitelről, 210 cm-es magasságról, extrém falvastagságról vagy a forgalmazott 28 szín egyikéről, könnyedén kiválaszthatjuk, megrendelhetjük vagy segítséget kérhetünk a vásárlás során.

A természetes fa hatású ajtók mellett már megtalálhatók a mélyebb árnyalatok is, mint a sötétzöld vagy a sötétkék, illetve az üvegezett modellekről sem szabad megfeledkezni. Szállodák egyre gyakrabban választják a fa vázszerkezettel ellátott, edzett üveg táblás ajtókat, talán ennek köszönhető, hogy a háztartásokban is egyre népszerűbbé válik. Az üvegek lehetnek mattítottak vagy teljesen átlátszóak, egy közös tulajdonsággal rendelkeznek: AntiFinger bevonatuknak köszönhetően nem maradnak meg rajtuk a szennyeződések és ujjlenyomatok.

A Nyílászáró Birodalom a legjobb ajánlatot nyújtja az Erkado beltéri ajtó árak tekintetében, ár-érték arányban igen kedvező megoldás lehet, ha hosszútávú befektetésként gondolunk rá. Érdemes elérhetőségeik egyikén érdeklődni a kiválasztott modellekkel kapcsolatban, hiszen aki Erkado-t vesz, az valódi értéket szerez otthonába!