Az anyaság kérdése – avagy a nőiesség vége?

Egy elterjedt sztereotípia, hogy anyává válni egyfajta lemondással jár nőiességünkről. Ez viszont végtelenül nagy butaságnak számít, hiszen egyáltalán nem kell semmiről lemondanunk. Talán a régi időkben ez releváns volt, manapság már családanyaként is divatosak és nőiesek lehetünk a mindennapok során. Nézzük csak meg alaposabban, miről is van szó.

Kismamadivat

Kismamaként sem szükséges ízléstelen göncöket magunkra aggatnunk. Számtalan kismamaruhát találhatunk a piacon, amelyek kifejezetten divatosak és elegánsak is. A cipők terén ugyanez a helyzet. Tehát a várandósság alatt is őrizzük meg nyugodt szívvel nőies bájainkat. Az anyaság nem a világ, de nem is a nőiesség vége! Mindig van választás!

Pelenkázótáskák – vagy mégsem?

A gyerekszülés után állandó kiegészítőnkké válik majd a pelenkázó táska. Ez sokakban már előre félelmet kelt, ami egyáltalán nem is csoda a régi típusú pelenkázó táskákat elnézve. Ezek az ósdi darabok könnyen elvehetik sokak kedvét a csinos öltözködéstől. Szerencsére ma már nem kell emiatt aggódnunk. Olyan elegáns darabokat találhatunk ugyanis a kínálatban, amelyek akár egy-egy Chanel válltáskával is felveszik a versenyt. Így anyaként sem kell lemondanunk a nőiességünkről, bárhová is menjünk. Ez hosszú távon mindenképpen fontos cél.

Mi a helyzet a babakocsikkal?

A babakocsik kínálata is sokat változott az elmúlt években. Ma már a független, divatos nőké a világ, így babakocsi vásárlása terén sem kell tartanunk az elavult, otromba darabok tologatásától. Olyan kocsikat találhatunk, amelyek akár egy csinos kosztüm mellé is tökéletesen mutatnak. Így a szépség és az elegancia is állandó tagjai maradhatnak szettünknek.

Láthatjuk tehát, hogy nincs okuk félelemre. A világ nagyot változott, és már a hölgyek igényeire is odafigyelnek a babacuccok gyártásánál. Manapság anyának lenni vagy férjhez menni nem egyenlő a fejkendővel és a bokáig érő szoknyákkal. Sőt, a férfiak részéről is igény van rá, hogy feleségük, vagy épp gyermekük anyja jól szituált, csinos megjelenésű legyen – akárcsak a házasság előtt, vagy a megismerkedésük idején.