Ezért igényeljen Széchenyi Kártyát

Egy kártya, amelyet érdemes birtokolni. Egy kártya, amely segít a bajban. A Széchenyi Kártya folyószámlahitel egyszerre hasznos és stílusos – összegyűjtöttük, hogy miért.

 Próbára tett vállalkozások

Bár a remélt siker és a lehetséges előrelépés sokakat csábít önállóvá válni, egy vállalkozás működtetésének mindig megvannak a kihívásai. Az elmúlt egy évben az élet sokak mellett a vállalkozásokat is különösen próbára tette. Ezért aztán a legkisebb cégektől kezdve mindenkinek jól jöhet a segítség.

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel pontosan az, amire a nehéz időkben szükségük lehet a vállalkozásoknak. Szabadon felhasználható vállalkozói hitel, amelyet egyszerűen fordíthatnak például a működéssel kapcsolatos költségekre.

A koronavírus-járvány előtti időszakban is nagy népszerűségnek örvendett, mostanság pedig különösen kedvelt. A vállalkozói folyószámlahitel egyik vonzó tulajdonsága, hogy tárgyi fedezet nélkül igényelhető. A másik, hogy rendkívül alacsony költséggel, akár csupán évi 0.1% kamattal folyósítják. Az állami támogatásnak köszönhetően csekély a kamat, amelyet az átmeneti konstrukciókban kell fizetni.

A felhasználása igencsak egyszerű: elég a kezünkbe venni a bankkártyát, és máris fizethetünk a hitelből.

A vállalkozói folyószámlahitel folyamatosan rendelkezésre állhat. Elég feltölteni a keretet, hogy aztán újból igénybe vehessük a Széchenyi Kártyát – és még rendelkezésre tartási jutalék sincs.