Pénzmágia 2021-re: horoszkópod szerint ez történik veled idén

“A pénz nem boldogít!” – mondják. Helyesebb úgy fogalmazni: Önmagában a pénz nem boldogít. Céljaink elérésében viszont segítségünkre lehet. Nem MINDEN a pénz, de VALAMI, ami ebben a materialista világban olyan értéket képvisel, amit mindenki belenyugvással elfogadott, s ezáltal világmozgató erővel bír. Ezek után ki ne szeretne birtokolni belőle megfelelő mennyiséget, vagy picivel többet?

Még évszázadokkal korábban a pénz párnahuzatba tömködésétől, ma a brókerek ügyes taktikáitól, vagy egy szerencseszelvénytől reméljük anyagi fellendülésünket. Napjainkra a pénzmágia fogalma is új értelmet nyert: a piros bőrpénztárca helyett kedvező portfóliójú bankszámlán tarjuk a pénzünket; a malacpersely szerepét pedig átvették a kötvények, értékpapírok.

A pénzzel kalkulálni nehéz, hiszen mindenki kezeli, alakítja annak sorsát. Utólag mindenki bölcsebb. Pénzügyeinket illetően is gyakran bánkódunk egy-egy felesleges kiadás, eredménytelen befektetés, elhamarkodott, túl merész kockázatvállalás miatt. A jövőbelátás képessége nem adatik meg mindenki számára. De a szakemberektől való segítségkérés lehetősége bárkinek adott. Ezt tettük mi is: megkérdeztük az EZO TV jósait, melyik csillagjegynek mit érdemes tennie 2021-ben a pénzügyi jólét érdekében.

Pénzmágia és a csillagjegyek

KOS

A pénzügyek terén az év második felétôl várható bárminemû változás. Megfontoltan kell dönteni, mert a hangzatos lehetôségek könnyen elcsábíthatják. A kevesebb gyakran több! Ezt az elvet követve akár hobbijával is sikerül pénzt keresni még idén!

BIKA

2021 sem a láblógatásról fog szólni. Energetikailag támogatást élvez, aminek köszönhetôen nagyobb teljesítményre lesz képes munkájában. Ennek anyagi vonzata is lesz. Idén a „kihagyhatatlan” befektetések helyett fordítsa ezt a többletet jótékonykodásra! Ennek hasznát karmikusan fogja érezni hosszútávon.

IKREK

Az előző évek erőfeszítései idén beérnek. Legyen türelmes mind magával, mind környezetével szemben, főleg az év első felében! Lépésről lépésre haladva el fogja tudni kezdeni céljai megvalósítását, melyek nem azonnali, de fokozatos anyagi sikereket is hoznak.

RÁK

A kreativitás és önfejlesztés éve lesz az idei! Az anyagi jólét és biztonság miatt nem kell aggódnia, ezért bátran kísérletezhet új célok elérésével, vállalkozások beindításával, melyek pénzügyi haszonnal is járhatnak.

OROSZLÁN

Bár nem kell az anyagiak miatt aggódnia, a felesleges pénzszórást az oroszlán sem szereti. Legyen óvatos április és szeptember között, mert sok, kisebb tételű kiadás merülhet fel. Mivel nem egyszeri nagy összegekről lesz szó, csak utána számolva szembesülhet az elköltött pénz mennyiségével. Járjon utána minden fillérnek, s vizsgálja meg a kiadás szükségességét!

SZŰZ

Küzdelmes év lesz az idei a szűz jegy képviselői számára. Szerencsére az anyagi jólét miatt legalább nem kell aggódnia: a pénz egész évben biztosítva lesz. Viszont nyitott szemmel, józanul, figyelmesen kell járnia, mert több a rosszakarója, mint gondolná. Kitartásával az év folyamán nagymértékű szellemi fejlődésen megy keresztül, melynek köszönhetően egyre több kitűzött célt fog sikerülni megvalósítani. Ez pedig pozícióbeli előrelépésben és hosszútávú anyagi gyarapodásban fog manifesztálódni.

MÉRLEG

Az év első felére időzítse a karrierjét érintő, merésznek tűnő változtatásokat. Ambícióját támogatni fogják, s nem remélt sikereket is el fog érni. Az újabb eredmények pedig újabb bevételi forrást is jelentenek.

SKORPIÓ

Ebben az évben koncentráljon a saját céljaira! Az önálló munka hatékonyabb lesz, mint a csapatban működés. Társai segítése fontos, de figyeljen a prioritásokra! Az új karrierlehetőségeket most kihasználva bebiztosíthatja magát anyagilag is, mellyel hosszútávon nagyobb támogatást nyújthat szeretteinek is.

NYILAS

Bár nem kell viharos évre számítania, hátradőlni sem szabad! Itt az idő az önfejlesztésre; az eddig elsajátított ismeretek elmélyítésére; esetleg pár új képesség megtanulására. Apró dolgok, de a karrierjében fokokkal való feljebbjutást eredményezhet, ami anyagilag is érzékelhető lesz.

BAK

Energiaszintje lehetővé teszi a karizmatikusabb fellépést. Magabiztossága vezető pozícióra teszi képessé, mely feletteseinek is szembetűnik, s előreléptethetik. Figyeljen, hogy ez ne forduljon önteltségbe! Maradjon ambíciózus a nehezebb időszakokban, az átmeneti mélypontokon is! Bízzon magában, de tartsa magát távol az önelégültségtől, így egész évben felfelé ívelhet pályája!

VÍZÖNTŐ

Bár a vízöntők közismert úttörők, ebben az évben eredményesebb lesz, ha csapatban dolgozik. Akiknek eddig segített, most hálásak lesznek, hogy végre ők is adhatnak valamit a vízöntőnek. Sok kiváló lehetőséget hoz ez az év is. Hozzon mindig megfontolt döntéseket! Kerülje a kockázatos dolgokat!

HALAK

Új kollégák, új ismeretek hoznak szakmai fejlődést, előrelépést. Legyen nyitott és merjen spontán lenni! Idén a bátor HALAKé lesz a szerencse mind karrier, mind pénzügyek terén!