Gree fűtésre optimalizált klíma

Miért érné meg klímával fűteni? Sokan felteszik ezt a kérdést, mert még mindig tartja magát a nézet, hogy a klíma fűtés drága és csekély hatékonyságú. De Gree fűtésre optimalizált klíma rácáfol az össze negatív véleményre. Vásárolja meg és teremtse meg otthona melegét Gree klímával!

A mai klímák legtöbb esetben már képesek a fűtés funkcióra is. Ez úgy lehetséges, hogy egy szelep segítségével a hűtés és a fűtés funkció közt válthatunk. Hűtésnél a hőszivattyú a kültéri egységen keresztül kifelé nyomja a meleg levegőt. A szelep átállításával a folyamatot megfordíthatjuk. A hőszivattyú ilyenkor a kültéri egység által termelt hőt nyomja be a lakásba.

Ez a folyamat csöppet sem olyan energia igényes, mint ahogy azt képzeljük. A klímaberendezés az áramot csak a hőszivattyú működtetésére használja. Egy hősugárzóhoz vagy olajradiátorhoz képest 3-szor, 5-ször gazdaságosabb a működése.

És hogy miért éppen a Gree-t válasszuk?

A Gree a világ egyik vezető klímagyártó cége. Számtalan klímatípust gyártanak és a termékpalettán bárki találhat olyan, berendezést, amely megfelel az igényeinek. Fűtésre optimalizált klímáik akár -30 fokig is képesek melegen tartani otthonunkat. Az inverternek köszönhetően gazdaságosak, hiszen csak annyi energiát fogyasztanak, ami a hőmérséklet fenntartásához szükséges. És elmondhatjuk, hogy a Gree klímák a világ leghalkabb klímái.

Automata leolvasztó funkcióval rendelkeznek, így időről időre leolvasztja a hideg időben befagyott kondenzátort. Ilyenkor a készülék leáll, azonban így jelentősen nő a klíma hatékonysága és élettartama. Ezen kívül tálcafűtéssel, karterfűtéssel vannak ellátva és a hőcserélő mérete is nagyobb.

Tehát láthatjuk, hogy a Gree fűtésre optimalizált klíma rendkívül felszereltek és bármilyen szélsőséges időjárású helyen alkalmazhatók. Egy fűtésre optimalizált klíma teljesítményében és felszereltségében is jó befektetés!

Keresse fel profi szakembereinket, kérjen árajánlatot és biztosítsa otthona kényelmét Gree fűtésre optimalizált klímáit!