Ajándékot keresel? Ezek most a legnépszerűbb gyerekjátékok

Mindig nehéz feladat az ajándékvásárlás, egy kis körültekintéssel azonban lehet találni ötletes, valóban örömet okozó meglepetést. Ehhez ismerni kell a megajándékozott felet, de az is fontos, hogy az ember képben legyen az aktuális trendekkel. Szétnéztünk az Alza kínálatában a legnépszerűbb gyerekjátékok között.

Örök kedvenc a Star Wars

A Star Wars filmklasszikus már három trilógiát foglal magába, no meg rengeteg mellékszálat, az új tartalmaknak köszönhetően így az egész jedivilág ismert és szeretett napjainkban is. Ennek köszönhető, hogy a The Mandalorian című sorozatból kiemelkedő Baby Yoda közönségkedvenc karakter lett, így az őt ábrázoló beszélő fogura is a kisgyermekek kedvenc ajándékai közé tartozik az Alza adatai szerint. A kis zöld lény biztosan jó ajándéknak bizonyul azoknál, akik betéve ismerik Luke Skywalker világát.

Remek a játék, ha társas

Az online világ térhódítása ellenére érdekes módon továbbra is kifejezetten népszerűek a társasjátékok, a táblák és a figurák, amelyekkel különleges világokat lehet megidézni egy asztal körül ülve. A társasok egyik legismertebb változata pedig a Rizikó, ami stratégiai játékként vonult be a táblajátékok legismertebb szereplői közé. Már ketten játszhatják, de akár nyolcan is bekapcsolódhatnak, így kisebb és nagyobb csoportoknak egyaránt remek szórakozást biztosít korosztálytól függetlenül. Ajándéknak tökéletes, hiszen bár csak egy ember kapja, sokkal többnek szerez majd örömet.

Mert ugrálni jó

A legtöbb kertes házban találni már trambulint, ha gyerek is lakik a falak között, hiszen bizonyos kor felett ez az egyik legjobb megoldás az otthoni testmozgás biztosítására. A trambulin egyszerű ugrálásnak tűnhet, ám elképesztően elfárasztja az embert, egy gyermek számára tökéletes bemelegítés a délutáni vagy az esti alváshoz – persze nem közvetlenül előtte. A minőségi trambulin beszerzése költségesebb beruházás, ám biztos, hogy telitalálatot jelent majd az ajándékozásnál.